zondag 27 december 2009

pizza

heerlijk kerstdagen. we hebben een waanzinnig druk en bizar jaar achter de rug, een zoon die in hengelo op school ging, ik bracht en haalde hem zelf.
ben nog nooit zo blij geweest dat het zomervakantie was!
na de zomer naar dronten, een halfuurtje door de polder, nooit files en een heel blij 8-jarig kind, die voor het eerst een echt goede plek heeft!

heel moe, maar heel dankbaar de kerstvakantie ingegaan. we hebben twee dagen op de bank gebivakkeerd, met veel dekens, films en chocolademelk.
zoon mocht het kerstdiner kiezen, dus we aten donuts, pizza en veel popcorn. en het was heerlijk!!

zondag 20 december 2009

china festival of lights


hier was ik vandaag, in dierenpark emmen. bijzonder indrukwekkend en bijzonder koud. aangekleed alsof ik de marathon ging schaatsen. maar absoluut de moeite waard! daarna lekker uit eten en toen door de sneeuwbuien weer naar huis.
ik vind uitgaan leuk, maar ik vind thuiskomen heerlijk!

zaterdag 12 december 2009

the wellness-tree


het steentje
in de vijver
verspreid haar kringen
wijder en wijder

vrijdag 11 december 2009

klaar


met bijpassend kringloopblik

zondag 6 december 2009

swap


mijn swapcadeau!
het stond al twee dagen te wachten. vrijdagavond om vijf over twaalf had ik me lang genoeg beheerst, vond ik.
het blijft altijd een kinderlijk genoegen om een groot pak open te scheuren en te kijken wat er in zit! marcelle, dankjewel voor de prachtige lamp. door ons hele huis zijn vogels te vinden, dus hoe prachtig past jouw cadeau erin!
en ook de prachtige foto (die ik niet zal vastleggen met mijn iphone, die maakt zulke slechte foto's) heeft een mooi plekje gekregen.

marcelle en guusje, ik vind swappen leuk! tot een volgende keer.....

woensdag 2 december 2009

klop-klop-klop

vanmiddag werd er driftig op onze voordeur geklopt (wij hebben geen deurbel meer sinds mijn zoon de consuminderman van Llink heeft horen vertellen over sluipverbruik, deurbellen en dat je die negennegentig-komma-negen-procent-van-de-tijd-niet- gebruikt-en-dat-is-slecht-voor-de-ijsbeer).
daar stond de pakketten-man voor de deur. en hij was niet alleen! hij was samen met een enorme doos, met een enorme strik erop. de pakketten-man moest weer verder, maar de doos bleef bij mij.
ik moet bekennen dat ik het papier aan de zijkant heb losgemaakt, om een beetje tegemoet te komen aan mijn neiging om het pak meteen open te scheuren. maar nu staat de doos pontificaal op tafel. ik zal me beheersen, echt ik kan het!
marcelle, bedankt! alleen het krijgen van zo'n pakket is al een feest! tot zaterdag!